Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

18 Kasım 2016 Cuma - Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin'den Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’den Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Meslek Yüksekokullarını ziyaret programı kapsamında Artova Meslek Yüksekokulu’na gelen Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, burada incelemelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Kasap ile birlikte Artova Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin’i, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Erenler ile akademik ve idari personel karşıladı.

Artova Meslek Yüksekokulu ve buradaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Şahin, Artova Meslek Yüksekokulu’nun gelişimi için gerekli desteğin verileceğini ve yeni bölümler açılacağını vurguladı.

Daha sonra yemekhaneyi kontrol eden Rektör Şahin, öğrencilerle birlikte yemek yedi. Rektör ile aynı masada yemek yiyen İş sağlığı ve Güvenliği 2. Sınıf öğrencisi Kürşat Yıldız “Bir öğrenci ile rektörün aynı masada yemek yemesi onur verici, bu yakınlığı için Rektörümüze çok teşekkür ederiz” dedi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.