Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

1 Aralık 2016 Perşembe - TOPÇAM TURİZM ARTOVA MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA

TOPÇAM TURİZM ARTOVA MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA

Tokat’ın en büyük turizm işletmelerinden TOPÇAM Turizm Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) Artova Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencilerine yapılacak halkla ilişkiler kampanyası için brifing verdi.

GOP Artova Meslek Yüksekokulu’nun Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Hıdır POLAT’ın eğitim verdiği “halkla ilişkiler” dersi kapsamında öğrencileriyle yapmayı planladığı “halkla ilişkiler kampanyası” uygulaması TOPÇAM Turizm tarafından ilgiyle karşılandı. Bu kapsamda yapılacak olan birifing toplantısına TOPÇAM Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkut DİZMAN ve İşletme Müdürü Bülent Argun katıldı. Yeniliklere açık ve genç fikirlere önem veren bir kurum olan TOPÇAM Turizm hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Erkut DİZMAN ve İşletme Müdürü Bülent Argun 01 Aralık 2016 tarihinde Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerine brifing verdi. Sohbet havasında geçen brifing toplantısında öğrencilerin, TOPÇAM Turizm ile ilgili tüm sorularına içtenlikle cevap veren yöneticiler, öğrencilerin ilgisinden ve katılımından memnun kaldıklarını vurguladı.

DİZMAN, “Genç Beyinlerin Fikirleri Bizim İçin Çok Önemlidir”

Öğrencilerle gerçekleştirecekleri çalışma konusunda heyecanlı olduklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Erkut DİZMAN, yeniliklere açık olduklarını, genç beyinlerin fikirlerinin kurumsal yapılarına katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı DİZMAN; “ İşletme Müdürümüz Bülent Argun Bey, bana Artova Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Hıdır POLAT’ın öğrencileriyle böyle bir çalışma gerçekleştirme isteklerini ilettiği zaman çok sevindim ve bizzat bizim katılmamız gerektiğini söyledim. TOPÇAM Turizm, ilklere imza atan bir işletme olarak yenilikleri yakından takip ederek, kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir. Böyle bir misyona katkı sağlayacak üniversiteli gençlerin bir halkla ilişkiler kampanyası çalışmasını desteklememek mümkün değildi. Bu sebeple öğrencilerimizin gerçekleştirecekleri çalışmalar neticesinde ortaya çıkacak fikirleri heyecanla bekliyoruz. Çünkü genç beyinlerin fikirleri bizim için çok önemli. Bu kapsamda öğrencilere böyle güzel çalışmalar yaptırarak öğrencileri hem pratikte etkin hale getirip hem de öğrencileri üniversitenin duvarları arasından çıkararak Tokat’ta faaliyet göstermekte olan kurum ve kuruluşlarla çalışmalara ittikleri için Artova MYO Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğretim elamanları Öğr. Gör. Hıdır POLAT, Öğr. Gör. Aslı ÖZTÜRK TERZİ ve Öğr. Gör. Mehmet CARLIK’a teşekkür ederim.” diyerek sözlerini TOPÇAM Turizm olarak her zaman üniversite öğrencilerinin çalışmalarını desteklemekten memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak tamamladı.

Artova Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hıdır POLAT, TOPÇAM Turizm’e hava şartlarının gittikçe zorlaştığı bir dönemde öğrencilerin çalışmalarına destek vermek için zor hava şartlarını düşünmeden Artova Meslek Yüksekokulu’na gelen TOPÇAM Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Erkut DİZMAN ve İşletme Müdürü Bülent Argun’a teşekkürlerini iletti. Yapacakları halkla ilişkiler çalışmasının iki tarafa da yarar getireceğini vurgulayan Öğr. Gör. POLAT, sözlerine şöyle devam etti: “Çağrı Merkezi Programı kapsamında eğitimini verdiğimiz Halkla İlişkiler dersinde, öğrencilerimize, verdiğimiz teorik bilgileri uygulama fırsatı vererek pekiştirmelerini istedik. Tokat’ta faaliyet göstermekte olan ve kurumsallaşma kapsamında güzel çalışmalara imza atan bir firma olarak TOPÇAM Turizm yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirdik. TOPÇAM Turizm bu hususta bizi yanıltmayarak, çalışma isteğimize büyük bir memnuniyetle destek vereceklerini söylediler. Bu kapsamda öğrencilerimiz 5 kişilerden oluşan ajanslar kurarak –ki bu kapsamda ajansların isimleri, logoları, misyon ve vizyonları belinlenmiş bir şekilde- TOPÇAM turizm’in istediği bir alanda bir halkla ilişkiler kampanyasının araştırma ve planlama safhalarını oluşturarak, TOPÇAM Turizm yöneticilerine bir sunum gerçekleştirecekler. Böylelikle bir halkla ilişkiler kampanyasının sadece uygulama kısmını gerçekleştirmemiş olacaklar. Belki de çıkacak güzel çalışmalar neticesinde uygulanabilir projeler hayata geçirilebilir. Bu kapsamda öğrencilerimiz teorik bilgilerini pratikte uygulayabilme, takım çalışması ve iş bölümünü tecrübe edebilme deneyimi yaşarken, TOPÇAM Turizm’de bu dinamik gençlerin yaratıcı fikirleri ile kurumsal yapısına bir tuğla daha koyabilme fırsatına sahip olabilecek.” dedi.

Brifing toplantısı fotoğraf çekimi ile son buldu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.