Artova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Artova Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

•  3 Ağustos 2021 Salı

Artova Meslek Yüksekokulu 2020-2021 eğitim yılı mezuniyet töreni 30 Temmuz tarihinde gerçekleşti. Artova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet törenine Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın, Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Şehnaz Bodur, müdür yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan tören, Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Şehnaz Bodur’un konuşmasıyla devam etti. Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Şehnaz Bodur, “Yaşanılan küresel salgın nedeniyle online olarak sürdürdüğümüz eğitim sürecinde öğrencilerimizle bir arada olamamanın hüznünü yaşadık. Bugün burada pandemi koşullarına rağmen eğitim süreçlerini aksatmayarak başarılı olup mezun olma hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik etmek için toplandık.  Sevgili öğrencilerimiz bu mezuniyetle birlikte hayatınızda yeni bir dönem başlamaktadır. Umarım hayatınızın bundan sonrasındaki evresinde de başarılarınız daim olur. Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz. Yaptığınız her başarılı iş bizlerin de gurur kaynağı olacaktır. Hedefleri olan birer genç olduğunuz için, bilgili, görgülü, vatanını ve milletini seven bireyler olduğunuz için sizleri tekrar tebrik ediyor mezuniyetinizin hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyor ve hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Törende konuşan Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın ise, gençlerin ülkemiz için önemine vurgu yaptı. Yalçın, “Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun" diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmalar sonrasında dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Törene gelen mezun öğrencilerin tümüne mezuniyet belgeleri bölüm hocaları tarafından verildi. Kep atma töreni sonrasında müzik eğlence programıyla tören sona erdi.