Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeline Yönelik “Okul Öncesi Eğitiminde Teknoloji Kullanımı” ve “Bakım Hizmetlerinin Dünü Bugünü” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi

•  28 Eylül 2021 Salı

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde 28.09.2021 tarihinde akademik ve idari personele yönelik eğitim etkinliği düzenlendi. Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Muhammed Fatih KÜÇÜKKARA tarafından “Okul Öncesi Eğitiminde Teknoloji Kullanımı”, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğr. Gör. Bünyamin AKYOL tarafından ise “Bakım Hizmetlerinin Dünü Bugünü” başlıklı eğitim programı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin katılım gösterdiği program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.