Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personeline Yönelik “Sosyal Medyaya Dair Bir Bakış Açısı” ve “Hayvan Hakları” Konulu Hizmet İçi Eğitim Programı Düzenlendi

•  30 Eylül 2021 Perşembe

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde 30.09.2021 tarihinde akademik ve idari personele yönelik eğitim etkinliği düzenlendi. Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı Öğr. Gör. Mehmet Carlık tarafından “Sosyal Medyaya Dair Bir Bakış Açısı”, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğr. Gör. Adem Dursun tarafından ise “Hayvan Hakları” başlıklı eğitim programı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personelinin katılım gösterdiği program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.