Artova Meslek Yüksekokulu Kızılay Kan Bağışı Kampanyası

•  12 Mart 2020 Perşembe

ARTOVA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI DÜZENLENDİ

12.03.2020 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşen KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA 55 başvuru olmuş ve 45 ünite kan bağışı yapılmıştır.

Kan bağışı kampanyası Kızılay Sorumlusu Burhan İŞTER, Kızılay sağlık çalışanları, Artova Meslek Yüksekokulu Kızılay Koordinatörü Öğr. Gör. Bünyamin AKYOL ve Artova Genç Kızılay Temsilcileri tarafından yürütülmüştür.

Kan bağışı kampanyası Kızılay Sorumlusu Burhan İŞTER, Artova Meslek Yüksekokulunun kan bağışı kampanyasına her zaman destek verdiğini, emeği geçen herkese teşekkür etiğini belirtmiştir.

Artova Meslek Yüksekokulu Kızılay Koordinatörü Öğr. Gör. Bünyamin AKYOL kan bağışı kampanyasına destek veren herkese, kan bağışı için başvuran ve kan bağışında bulunan tüm katılımcılara teşekkürü bir borç bildiğini ifade etmiştir.