Tokat Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Gül’den Artova MYO Öğrencilerine Tüketici Hakları ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi

•  13 Mart 2020 Cuma

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Artova Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında “Tüketici Hakları ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Tokat Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Gül tarafından eğitim verildi.

Artova Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin “Tüketici Hakları ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla 12 Mart Perşembe günü İletişim Kulübü tarafından düzenlenen eğitim etkinliği Artova Meslek Yüksekokulu Konferans salonunda, Tokat Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Gül’ün konuşmacı olarak katılımlarıyla gerçekleşti.

Hem birey olarak tüketim eylemlerinde dikkat edilmesi gerekenler hem de bilinçli tüketiciler olarak haklar ve sorumluluklar konusunda bilgilenmek adına verimli bir program akışının olduğu etkinlikte Tokat Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Gül, Tüketici Hakları ve Kişisel Verilerin Korunması Kanununu hem teorik bilgilerle hem de örnekler üzerinden öğrencilere aktardı.

Gündelik hayatımızın akışını belirleyen tüketim ve kişisel verilerin korunması gibi önemli bir konuda öğrencilerin bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik Tokat Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Gül’e değerli konuşmaları için plaket takdim edilmesiyle sona erdi.