Yüksekokulumuza Yeni Bölüm Açılmıştır.

Manşetler

Yüksekokulumuza Yeni Bölüm Açılmıştır.

•  20 Nisan 2020 Pazartesi

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü altında “Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri” programı açılmıştır.

Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri, gelişim ve öğrenme, program tasarımları ve uygulamaları, çocuk sağlığı, çocuk hakları gibi farklı disiplinleri birleştiren disiplinler arası niteliği olan bir programdır.

Bu programdan mezun olacak  öğrenciler “Çocuk Koruma ve Bakım Hizmetleri Elemanı” ünvanı alarak çocukları korumaya yönelik kamu kuruluşları ile özel kurumlarda görev alabilirler.

Programa 2018 yılından itibaren “Çocuk Gelişimi” ve “Okul Öncesi Öğretmenliği” başta olmak üzere lisans programlarına dikey geçiş yapabilme hakkı tanınmıştır.

Yeni programımıza 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında öğrenci alımına başlanacaktır.