Ehl-i Kariyer Söyleşisi

Ehl-i Kariyer Söyleşisi

•  29 Haziran 2020 Pazartesi

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından meslek yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Carlık'ın konuşmacı olarak katıldığı "Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız?" adlı eğitim düzenlendi.

Etkinlik 26 Haziran tarihinde Zoom programı üzerinden canlı olarak gerçekleşti.  Sosyal medyanın kullanımı konusunda önemli noktalara değinen Carlık,  sosyal medya kullanımını hem bireysel hem de kurumsal olarak değerlendirdi. Özellikle sosyal medya kullanımı içinde bireylerin dikkat etmesi gereken en önemli hususun, yapmış oldukları paylaşımların içeriği olduğunu söyledi. Paylaşılan içeriklerin bireylerin gelecekteki kariyerlerini etkileyebileceğine dikkat çeken Carlık, "sosyal medyada yapılan paylaşımlarının dikkat çekmek için yapılmasından ziyade bireyin kendi hedefleri doğrultusunda kendine ve kariyerine değer yaratmaya yönelik olması gerektiğini söyledi.

İnteraktif bir şekilde ilerleyen etkinlikte katılımcılar etkin rol oynadı.