Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğrencilerinden Mesleki Bilgilendirme Eğitimi

•  12 Haziran 2018 Salı

Artova Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri programı son sınıf öğrencileri tarafından Artova Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak çağrı merkezi hizmetleri sektörünün tanıtılması ve mesleki bilgilendirme yapılması amacıyla 13 Aralık 2017 tarihinde Artova Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda eğitim etkinliği düzenlendi.

Eğitim etkinliğine Artova Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Emin Aydın ve yüz öğrenci katıldı. Çağrı Merkezi Hizmetleri programı son sınıf öğrencileri tarafından “çağrı merkezi hizmetleri, çağrı merkezinde istihdam olanakları ve çağrı merkezlerinin pazar payı hakkında” bilgi paylaşılan eğitimde Artova Meslek Yüksekokulu bünyesinde kurulan Çağrı Merkezi Hizmetleri Uygulama Laboratuvarı tanıtıldı.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.