Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğrencilerinden Ziyaret

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğrencilerinden Ziyaret

  •  12 Haziran 2018 Salı
  •  1183 Görüntüleme
  •  Yazdır

Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı Öğr. Gör. Bünyamin Akyol, Engelli Bakım Modelleri ve Bakım Planı dersindeki teorik bilgilerin uygulamadaki karşılığını öğrencilerinin görmeleri için Topçam Umutevi, Ballıca Umutevi, Özel Hayat Bakım Merkezi, Özel İnci Bakım Merkezi’ne 05.03.2018 tarihinde 12 öğrencisi ile ziyaret gerçekleştirmiştir. Ziyaret sürecinde Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencilerinden Şükrü Bekdemir koordinatörlük görevi yapmıştır.

Ballıca Umutevi ziyaretine Kurum Müdürü Sayın Abdullah Kıyak ve grup sorumlusu Sayın Hülya YAKIT öğrencilere eşlik etmiştir. Müdür yardımcısı Sayın Mehmet Tuncel kurum hakkında bilgiler vermiştir. Kurum Müdürü Sayın Abdullah Kıyak yaz stajında ve uygulama derslerinde öğrencilere gereken desteği vereceklerini belirtmişlerdir.

Özel Hayat Bakım Merkezi Müdürü Sayın Musa Toray ve kurum personelleri öğrencilere kurum hakkında bilgiler vererek, yaz stajında ve uygulama derslerinde yardımcı olacaklarını belirtmişlerdir.

Özel İnci Bakım Merkezi Müdürü Ayşegül Demirbaş öğrencilere kurum hakkında bilgiler vererek mesleki gelişimleri konusunda öğrencilere destek sözü vermiştir.

Etkinliği koordine eden öğrencilerden Şükrü Bekdemir, “Etkinliğin gerçekleşmesinde bizlere desteğini esirgemeyen müdürümüz Ramazan Erenler’e ve Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın’a teşekkürü borç bildiklerini ifade etmiştir.

Yapılan kurum ziyaretleri fotoğraf çekimiyle sona ermiştir.




Gaziosmanpaşa Mah. Yeşilyurt Cad. No: 69 Artova / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.