2018 Mezuniyet Töreni

Etkinlikler

2018 Mezuniyet Töreni

  •  12 Haziran 2018 Salı
  •  1473 Görüntüleme
  •  Yazdır

 

Üniversitemiz, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde mezun olan öğrencilerini coşkulu bir törenle uğurladı. Üniversitemiz Stadyumunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Valimiz Dr. Ömer Toraman, Milletvekilimiz Prof. Dr. Celil Göçer, Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanımız P. Alb. Aykut Biçeroğlu, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu, Cumhuriyet Başsavcımız Dr. Aydın Turhan, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Akbulut, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, Baro Başkanımız Av. Faruk Bostancı, Niksar Kaymakamımız Selami Kapankaya, İl Jandarma Komutanımız J. Alb. Hidayet Arıkan, daire amirleri, akademik ve idari personelimiz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış konuşmaları sonrası mezun öğrencilere diplomaları verildi. Artova Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden dereceye giren Yüksekokul birincisi Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencisi Berna Topal, ikincisi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencisi Ayşegül Saray ve üçüncüsü Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencisi Hale Nur Dürdane Ceylan törende ödüllerini aldı.

Akabinde mezunlarımız keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadılar. Kep attıktan sonra ise Kolpa grubunun konseri ile mezuniyet coşkusu devam etti.




Gaziosmanpaşa Mah. Yeşilyurt Cad. No: 69 Artova / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.