Artova Meslek Yüksekokulundan Hayır Köprüsü Projesi

Artova Meslek Yüksekokulundan Hayır Köprüsü Projesi

  •  18 Nisan 2023 Salı
  •  657 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGU) Artova Meslek Yüksekokulu öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıttı.

Artova Meslek Yüksekokulu tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Hayır köprüsü” projesi dâhilinde ramazan kolileri temin edildi. Öğretim görevlileri, idari personel ve öğrencilerin katkıda bulunduğu projede temin edilen ramazan kolileri Artova’da ikamet eden depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere  dağıtıldı.

Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Şehnaz BODUR, Ramazan ayının dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek, “Geçen yıl yaptığımız gibi bu yılda ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve gönüllere dokunabilmek amacıyla öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizle birlikte oluşturduğumuz yardım kampanyamızla görev yaptığımız ilçe olan Artova’da depremzede aileler ve ihtiyaç sahibi ailelerle buluştuk. Ramazan’a özel başlattığımız sosyal sorumluluk projemize katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.




Gaziosmanpaşa Mah. Yeşilyurt Cad. No: 69 Artova / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.