AssisTT İleri Seviye Çağrı Merkezi Okulu Programının Bahar Dönemi Eğitimleri Tamamlandı

•  19 Nisan 2023 Çarşamba

AssisTT Eğitim Uzmanı Burcu GÖÇEROĞLU tarafından 18 Nisan Salı günü gerçekleştirilen eğitim programında;

“Çağrı Merkezinde Takım Yönetimi”

“Koçluk Yaklaşımı ile Mentorluk”

“Etkili Geribildirim Teknikleri”

başlıklarında eğitimler verildi. Bu eğitimlerle AssisTT İleri Çağrı Merkezi Okulu programı tamamlandı. Programın kapanışında konuşan Öğr. Gör. Aslı ÖZTÜRK TERZİ, “ Öğrencilerimizin mesleki bilgi, tecrübe ve motivasyonlarının arttırılması adına önemli bir işbirliğini yürütüyoruz. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi olarak başta Artova Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı olmak üzere, Reşadiye Meslek Yüksekokulu ve Kariyer Merkezimizle ortak yürüttüğümüz programda çağrı merkezi hizmetleri alanına ilgi duyan tüm öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Sektör ve akademi işbirliği adına oldukça önemli bir proje olan Çağrı Merkezi Okulu projesine dahil olduğumuz için çok mutluyuz. AssisTT Akademi’nin özverili çalışmaları ve katkıları için tüm ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz. Herkesin emeğine sağlık” dedi.