Afet Farkındalık Eğitimi

Afet Farkındalık Eğitimi

•  11 Ocak 2024 Perşembe
  •  255 Görüntüleme

Artova Meslek Yüksekokulu'nda önemli bir eğitim etkinliği düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitenin Arama Kurtarma (CAK) biriminde görev yapan Öğretim Görevlisi Kemal Demetçiçek tarafından verilen bu eğitimin amacı, öğrencilere ve personelere afet durumlarında nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda bilgi ve beceri kazandırmaktı. Kapsamlı eğitim programında, acil durum yönetimi, arama kurtarma teknikleri ve ilk yardım konuları ele alındı. Öğr. Gör. Demetçiçek, konusunda uzman bir eğitmen olup, katılımcılara teorik bilgilerin yanı sıra pratik uygulamalar da sundu. Etkinliğe, yüksekokul öğrencileri ve akademik personel yoğun ilgi gösterdi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan COŞKUN teşekkürlerini ileterek, bu tür eğitimlerin hem öğrencilerin hem de çalışanların kişisel gelişimine katkıda bulunduğunu ve toplumda farkındalık yarattığını vurguladı.

Gaziosmanpaşa Mah. Yeşilyurt Cad. No: 69 Artova / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.