ARTOVA MYO ÖĞRENCİLERİ TOKAT'IN TARİHİ YERLERİNİ GEZDİ

•  2 Mart 2024 Cumartesi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyesi öğrenciler, Öğretim Görevlisi Hikmet Yurteri rehberliğinde Tokat’ın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

İletişim Kulübü üyesi öğrenciler, Tokat kültür gezisi kapsamında Tokat'ın tarihi ve kültürel mekanlarından Mevlevihane, Behzat Cami, Tokat Demokrasi Müzesi, Latifoğlu Konağı, Ali Paşa Cami, Tokat Şehir Müzesi, Yağıbasan Medresesi, Tokat Müzesi, Yazmacılar Hanı ve Taşhan’ı gezdi. Geziden oldukça memnun kaldıklarını belirten İletişim kulübü üyeleri, kültür gezisini organize eden Artova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Coşkun’a ve katkılarından dolayı Artova Belediye Başkanı Lütvü Yalçın’a teşekkür ettiler.