•  4 Haziran 2024 Salı

Artova Meslek Yüksekokulu'nun 2023-2024 dönemi mezuniyet programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Programa, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan Coşkun'un yanı sıra Artova Belediye Başkanı Sayın Ali GÜNER,  İlçe Kurum Amirleri, okulumuz personeli ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan Coşkun, öğrencilere önemli mesajlar verdi. Konuşmasında, "Kendinize daima bir hedef belirleyin, çok çalışın ve hayatınızda başarılar dilerim," diyerek genç mezunlara rehberlik etti.

Programda, okul birincisi olan öğrencimiz ödülünü Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hasan Coşkun'un elinden aldı. Bölümlerde ilk üçe giren öğrencilerimize ise belgeleri, bölüm hocalarımız tarafından takdim edildi.

Mezuniyet programımıza katılarak bizleri onurlandıran Artova Belediye Başkanı Sayın Ali GÜNER'e teşekkür ederiz.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, gelecek hayatlarında başarılar diliyoruz.