ARTOVA MYO ÖĞRENCİLERİ 180 BİN MAVİ KAPAKLA BİR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ARTOVA MYO ÖĞRENCİLERİ 180 BİN MAVİ KAPAKLA BİR ENGELLİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

  •  15 Haziran 2024 Cumartesi
  •  103 Görüntüleme
  •  Yazdır

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Artova Meslek Yüksekokulu İletişim Kulübü üyeleri, çevre temizliği bilincini artırmak ve engellilere destek olmak amacıyla başlattıkları mavi kapak toplama kampanyasında büyük bir başarıya imza attı. İletişim Kulübü üyesi İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'nin öncülüğünde yürütülen kampanya kapsamında toplam 180 bin adet plastik kapak toplandı. Öğrencilerin öncülüğünde toplanan plastik kapaklardan elde edilen gelire, Artova Belediye Başkanı Ali Güner'in de destek vermesiyle, bir tekerlekli sandalye alındı. Alınan tekerlekli sandalye, Tokat'ın Artova ilçesi Sağlıca köyünden ihtiyaç sahibi vatandaşımıza teslim edildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Artova MYO Müdürü Doç.Dr. Hasan Coşkun  Artova MYO'da bu tür sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirterek, şunları ifade etti: "İletişim Kulübü üyelerinin özverili çalışmaları, öğrencilerimizin katkıları ve Artova halkının da desteğiyle gerçekleştirilen mavi kapak kampanyası, çevre bilincini artırmanın yanı sıra engellilerin yaşam kalitesini iyileştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.  Bu anlamlı kampanyayla, hem çevre kirliliğine dikkat çekmek hem de ihtiyaç sahibi insanlara yardımcı olmanın güzel bir örneği sergilendi. Kampanyaya öncülük eden İbrahim Şenyerli ve Hasan Can Kazi'yi duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Artova Belediye Başkanı Sayın Ali Güner beyefendiye de bu projenin hayata geçirilmesinde göstermiş olduğu ilgi ve maddi destekleri için çok teşekkür ediyorum". 

Kampanyaya katılan ve destek veren herkese teşekkür eden İletişim Kulübü üyeleri ise bu tür projelerin artarak devam etmesini umut ettiklerini ifade ettiler.



Gaziosmanpaşa Mah. Yeşilyurt Cad. No: 69 Artova / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.