•  16 Eylül 2024 Pazartesi

Tokat Valiliği İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile hazırlanan "Açılış Dersi" etkinliğinde Artova Meslek Yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Hasan COŞKUN Artova Anadolu Lisesi'nde konuştu. Programda, Türk düşünürlerinin bilim ve medeniyet tarihine katkıları ele alındı. Coşkun, öğrencilere başarı dileklerini ileterek, "Tüm öğrencilerimize başarı ve güzellikler diliyorum" dedi.
Artova Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen bu açılış dersi, öğrencilerin akademik hayatlarına önemli bir motivasyon kaynağı oldu.